Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal

Wij zijn altijd en overal bereikbaar

Lastig om af te spreken? Wij komen naar je toe! 

WAAROM LEVELS?

Wij geloven in het samenbrengen van organisaties en de meest getalenteerde digital professionals. Als onderdeel van Vroom & Van den Heuvel Executive Search kun je bij ons rekenen op een hoge mate van expertise en een breed netwerk. Wij helpen talent en young professionals in hun 2e en 3e loopbaanstap. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling door aandacht te geven aan jouw interesse, ambitie en uitdaging.  

EEN UNIEKE VERZAMELING TALENT

LEVELS is een platform voor talentvolle, ondernemende en impactvolle professionals werkzaam in finance & investments, risk en HR in hun 2e en 3e loopbaanstap. We brengen ze (online en offline) in contact met elkaar, met de mooiste banen, met de beste werkgevers en met anders dan anders loopbaanadvies. Omdat we echt op zoek zijn naar de beste talentvolste mensen, werken we met een selectieprocedure. Zo ontstaat er een bijzondere top talent list die we écht kennen en die we unieke online tools bieden om zichzelf te presenteren.

VIND DE MOOISTE BANEN


Als onderdeel van het LEVELS platform kom je in contact met de mooiste banen en de beste werkgevers. Banen waar je echt op je plek zit, omdat wij precies weten wat je wilt en hoe je wilt groeien. Maar ook omdat we korte lijnen hebben met leuke en inspirerende opdrachtgevers en samen met hen nadenken over nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. We geloven in kennisdeling tussen opdrachtgever en talent en maken deze mogelijk.

VIND HET ANTWOORD OP DE ‘WAR ON TALENT’

LEVELS kandidaat word je niet zomaar, daar gaat een strenge selectieprocedure aan vooraf. Als opdrachtgever weet je dus zeker dat je in de juiste vijver vist. Alle kandidaten zijn talentvolle, wendbare, ondernemende en impactvolle mensen met drive en lef die uitblinken binnen hun vakgebied en het verschil maken binnen een organisatie. Ze presenteren zich op een LEVELS manier, met een videopresentatie, een test en een persoonlijke beschrijving van hun drive en dromen.