MARIT OOTES                                     "Dat je loopbaan dynamisch is, daar ben ik van overtuigd.  T: 06 514 776 18                                          Dit zie ik als een pluspunt waarvan zowel de werkgever E: ootes@vroomheuvel.com                   als werknemer profiteert."


In een notendop

Studieachtergrond
MBA: Financial Management | Vrije Universiteit Amsterdam
BSc: Hospitality Management | EuroCollege Management School

Nevenactiviteiten
Pottenbakken, Klussen en Yoga.

Projecten
Compliance Officer - BeFrank
Directeur Bureau Integriteit - OM

Nee echt?
Je mag mij echt altijd wakker maken voor kaas, maar het liefst voor mozarella. 

MEER OVER MARIT...

Dat je loopbaan dynamisch is, daar ben ik van overtuigd. Dit zie ik als een pluspunt waarvan zowel de werkgever als werknemer profiteert. Een nieuw vakgebied of bedrijf daagt je als werknemer uit om te blijven leren, ontwikkelen en geeft je een holistisch beeld. De werkgever profiteert op zijn beurt van een frisse wind, die nieuwe kennis en ervaring meeneemt maar ook blinde vlekken kan identificeren. Aldus, een win-win situatie voor beide.

Zelf ben ik 8 jaar geleden begonnen met een hospitality managementopleiding, waarin zowel het bedrijf als de gasten de hoofdrol spelen. Het mooiste van het beroep in de hospitality branche is die balans tussen een gelukkige gast in combinatie met een goed bedrijfsresultaat. Na in diverse hotels gewerkt te hebben, ben ik doorgegroeid in mijn andere interesse; Finance. Vanuit mijn toenmalige werkgever heb ik diverse branches en bedrijven mogen doorlichten op financieel vlak, waardoor je leert begrijpen hoe een business opereert. Het leuke van mijn huidige functie is dat beide elementen terugkomen; zowel softs skills als vaardigheden. Dit maakt het werk wat ik doe afwisselend en uitdagend, waarbij ik het geluk heb interessante mensen en bedrijven te mogen leren kennen.

De combinatie van mijn eerdere ervaringen zorgt voor mijn holistische beeld, dat ik hopelijk mag inzetten in mijn search naar een juiste match voor jou.