LEVELS GOES DIGITAL

Door Pieter van de Ven, 01-04-2021

LEVELS zet vol in op ‘data en digital’. Als gespecialiseerd werving- & selectiebureau, onder de vlag van Vroom & Van den Heuvel executive search & interim professionals, zien wij een digitale versnelling in de markt in combinatie met automatisering. Dit vraagt om veranderende functies en daarmee een toenemende behoefte aan data-driven functieprofielen bij onze opdrachtgevers. Hier speelt LEVELS op in! Zoek jij digital minded kandidaten binnen de vakken HR, Finance, Risk en Investments dan komen wij graag met jou in contact. 

Analytics: meer dan data alleen 
Bij analytics denken de meeste mensen allereerst aan statistische gegevens en complexe analyses. Tot op zekere hoogte kloppen deze associaties ook. HR/finance analytics bestaat voor een belangrijk deel uit statistische werkwijzen en analyses om de impact van medewerkers of financiële informatie op de organisatie zichtbaar te maken. Maar wie in analytics niet meer ziet dan statistische tools en analyses, onderschat en onderbenut het systeem. Sterker nog: wie zich alleen concentreert op de statistische data en de methodiek van analytics, maakt het tot een zeer complex en technisch werkproces dat alleen weggelegd is voor de specialist. 

Daarom slaan wij bij LEVELS de brug naar de combinatie van data-specialist en het vaktechnische talent! Binnen uiteenlopende opdrachtgevers hebben we de ‘digital future executive’ reeds geplaatst en gaan we graag met organisaties in gesprek, die bij hun digitale transformatie ‘intelligent human capital’ aan willen trekken om een bedrijfsonderdeel of de gehele organisatie naar een volgende fase te brengen.    

Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen in deze ontwikkeling! Om te sparren over dit onderwerp, kun je altijd contact met mij opnemen:

Managing Consultant Pieter van de Ven, T: 06 11514171.