LEVELS & Jinc

Door Joanne Steenks, 01-03-2021

Wij geloven dat iedereen talent heeft. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom werken wij samen met JINC aan een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin íedereen kansen krijgt.

Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien. JINC organiseert haar programma samen met het onderwijs en ruim 500 partners uit het bedrijfsleven.

Ook LEVELS draagt sinds 2020 financieel bij om de JINC projecten mogelijk te maken en als team draaien we mee in de projecten van JINC als sollicitatie trainer of carrière coach. Wij krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in ons bedrijf. We hebben voor JINC gekozen omdat de activiteiten aansluiten op onze eigen business en missie: het waarmaken van ambities.