E: info@levels.nl | T: 020 30 33 880

Learning & Development Manager Assurance

Ben jij een gedreven door leren en ontwikkelen en vind je het leuk voor een professionele organisatie in Amsterdam te werken? Wil jij graag meewerken aan een kwalitatief hoogwaardig opleidingsprogramma voor startende maar ook ervaren professionals? Kom dan werken binnen PwC in Amsterdam!

Wie ben je?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding met WO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over minimaal 5-7 jaar relevante werkervaring binnen een soortgelijke organisatie;
  • Je hebt goede kennis van en affiniteit / ervaring met met learning & development projecten;
  • Je beschikt over uitstekende programma- en projectmanagement vaardigheden;
  • Je bent in staat om onafhankelijk te werken en te denken;
  • Je bent proactief en bereid innovatieve oplossingen te bedenken en te ontwikkelen in het kader van het implementeren van een L&D curriculum;
  • Je beschikt over sterke relatiemanagement en communicatievaardigheden;
  • Je beheerst Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Wat ga je doen?
Als Manager L&D ben je verantwoordelijk voor het managen van het curriculum van de ervaren professionals van de Assurance praktijk. Jij zult de Assurance strategie ondersteunen door het managen van de opzet, ontwikkeling en implementatie van het jaarlijks curriculum en Learning & Development plan en curriculum. Je bent verantwoordelijk voor het coördinatie van de opleidingsprogramma’s van de drie onderdelen van het Assurance praktijk – Audit, Risk Assurance en CMAAS – en voor het project management van een aantal complexe opleidingsprogramma’s, zoals de Summer School. Daarnaast ben je verantwoordelijk van het managen van onze Quality Management processen, in verband met interne en externe toezichthouding.

Wat bieden we je?
Een maatschappelijk betrokken omgeving waar het beste uit jezelf wordt gehaald en werkt in een collegiaal en ambitieus team van professionals. Er is oog voor persoonlijke verschillen en PwC bied je verschillende mogelijkheden om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven. De functie staat open voor 32-40 uur.

Interesse?

Bel/mail me: Bonne de Wildt I 0683674775 I dewildt@levels.nl

←Terug naar overzicht alle Top Jobs