E: info@levels.nl | T: 020 30 33 880

Vind

de mooiste

banen

 

Als onderdeel van het Levels platform kom je in contact met de mooiste banen en de beste werkgevers. Banen waar je echt op je plek zit, omdat wij precies weten wat je wilt en hoe je wilt groeien. Maar ook omdat we korte lijnen hebben met leuke en inspirerende opdrachtgevers en samen met hen nadenken over nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. We geloven in kennisdeling tussen opdrachtgever en talent en maken deze mogelijk.

Bekijk de banen

 

 

 

 

 

 

Krijg

het beste

advies

 

Loopbanen lopen soms heel anders dan gedacht. Omdat je de balans tussen privé en werk toch wel belangrijk blijkt te vinden bijvoorbeeld. Daarom laat Levels je niet los, ook als de juiste baan gevonden is. Wij coachen en trainen je en geven inzicht in en richting aan je loopbaan. Zodat jij de juiste stappen kunt zetten in een drukke periode in je leven. Voor een goede en zachte landing in jouw nieuwe job kunnen wij je voorzien in coaching op persoonlijk vlak. Hiervoor hebben wij een eigen coach in dienst. Ook krijg je van ons uitnodigingen voor inspirerende events, toegang tot innovatieve online sollicitatietools en de beste eerlijkste gesprekken over loopbanen.

Kom bij Levels

 

 

 

 

 

 

Ontmoet

ander

talent

 

Wij brengen talent in contact met ander talent. Dat doen we online met behulp van communities, maar ook offline. Door workshops bijvoorbeeld. Uitgebreide kennis over de arbeidsmarkt krijg je van ons, maar daarnaast kun je ook sparren met collega-talenten over het vak, het invullen van dat vak en groeien in het vak. Door de samenwerking met executive search bureau Vroom & Van den Heuvel brengen wij je ook (vrijblijvend) in contact met beslissers; impactvolle game changers.

Praat mee