E: info@levels.nl | T: 020 30 33 880

Vind het

antwoord op de

‘war on talent’

 

Levels kandidaat word je niet zomaar, daar gaat een strenge selectieprocedure aan vooraf. Als opdrachtgever weet je dus zeker dat je in de juiste vijver vist. Alle kandidaten zijn talentvolle, wendbare, ondernemende en impactvolle mensen met drive en lef die uitblinken binnen hun vakgebied en het verschil maken binnen een organisatie. Ze presenteren zich op een Levels manier, met een videopresentatie, een test en een persoonlijke beschrijving van hun drive en dromen.

 

 

 

 

 

 

Krijg

de perfecte

match

 

Wij doen meer dan zoeken en vinden, wij matchen. Wij kennen ons netwerk van kandidaten persoonlijk, zijn voortdurend met ze in contact, begeleiden en trainen ze en weten dus precies wie waar het best past. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook qua persoonlijkheid en doorgroeiwensen. Ook gedurende de onboarding biedt Levels coaching aan op gebied van o.a. zelfregulatie en omgang met weerstand. Want pas als iemand echt op zijn plek zit, kan hij of zij daadwerkelijk excelleren.

 

 

 

 

 

 

Doe

het echt

anders

 

Levels doet het anders dan anderen. Wij zijn uniek in onze keuze voor doelgroep en disciplines, we zijn transparant in onze pricing en onze community-aanpak. We duiken bijvoorbeeld graag samen met onze opdrachtgevers in nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Neem nou ondernemersschap binnen een baan. Daar praten we over binnen de communities. Zo weten we wat er echt speelt, wat talenten willen en hoe opdrachtgevers uniek talent aan zich kunnen binden.